Over ons.

TB-Cleaning is opgezet in mei 2011 na 13 jaar gewerkt te hebben in de autopoetsbranche. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van mijn klandizie uit terugkerende klanten en doorverwijzingen.

Ons bedrijf heeft alle kennis en ervaring in huis om u op alle vlakken tevreden te stellen. Als u bijvoorbeeld alleen uw interieur gereinigd wilt hebben of alleen de buitenkant. Het is mogelijk om uw auto showroomklaar te laten maken door middel van gewoon poetsen of een goede lakverzegeling.
Vraag het ons en u krijgt een duidelijk en eerlijk antwoord op al uw vragen en vanzelfsprekend wordt uw wens tot in perfectie uitgevoerd. Door de 13 jaar ervaring zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in onze branche.

Onze ervaring en kennis hebben wij opgedaan door te investeren in de nieuwste technieken en producten die er in onze branche verkrijgbaar zijn. Door open en gemotiveerd te luisteren naar de wens van de klant, kunnen wij u de service en kwaliteit leveren die u verwacht.
Laat u door ons adviseren over de mogelijkheden van uw voer -of vaartuig, duidelijke uitleg en een oplossing voor ieder budget.

Tevens kunt u bij TB-Cleaning terrecht voor schade herstel.

Extra service:

Werken op locatie
TB-Cleaning is een flexibel bedrijf, wij denken graag met u mee! Zo is het mogelijk om onze diensten uit te voeren op locatie. Neem even contact op en vraag naar alle mogelijkheden.