Interieur.

De aanpak van het interieur verschilt per auto, de vervuiling kan variëren van een vervelende lucht (rooklucht, honden, vochtlucht). Als het interieur vervuild is moet de hemel gereinigd worden, de stoelen geshampooreld, de luchtkanalen moeten worden gereinigd al het kunststof en/of leer moet worden afgenomen. Zijn er specifieke luchten aanwezig dan moet de kern gevonden worden om de lucht te verwijderen. Wij verdoezelen niets, maar verwijderen de vlekken en luchten definitief. Dat is kwaliteit!

Ozonbehandeling
Heeft u een auto gekocht waarin door vorige eigenaar is gerookt? Of met hondengeur? Bent u gestopt met roken en wilt u de rooklucht uit uw auto?
De welbekende ozon behandeling geeft alleen goed resultaat als het interieur brandschoon is. Het ozon apparaat helpt de laatste bacteriën te doden die de geur veroorzaakt.

Bekleding impregneren
TB-Cleaning is ook in staat om de bekleding van uw auto te impregneren. Deze behandeling gaat altijd samen met het reinigen van de bekleding. Door de bekleding te impregneren, krijgt deze een beschermlaag die water en vuil afstoot. Ook geschikt voor leer.

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze producten, aanbiedingen en andere opties.