Professionele interieur reiniging van uw auto in Genemuiden, Kampen, Zwolle en Meppel

Wij bieden wij professionele interieur reinigingsdiensten om uw auto er als nieuw uit te laten zien. We zorgen ervoor dat uw interieur tot in detail wordt gereinigd. Van het verwijderen van hardnekkig vuil tot het reinigen van de stoelen, tapijten, dashboard en deurpanelen, wij nemen elk aspect van de reiniging serieus.

Verwijder hardnekkig vuil en vlekken

Als uw auto al een tijdje niet meer gereinigd is, kan het interieur behoorlijk vies worden. Vlekken van eten en drinken, stof en vuil kunnen zich allemaal ophopen in uw interieur. Bij TB-Cleaning gebruiken we hoogwaardige reinigingsmiddelen en apparatuur om zelfs het hardnekkigste vuil en de meest hardnekkige vlekken te verwijderen. We zorgen ervoor dat uw interieur er weer als nieuw uitziet.

Grondige reiniging van stoelen en tapijten

De stoelen en tapijten in uw auto zijn vaak de grootste verzamelaars van vuil en vlekken. Wij nemen we de tijd om elk detail van uw stoelen en tapijten grondig te reinigen. We gebruiken gespecialiseerde apparatuur en reinigingsmiddelen om vuil en vlekken te verwijderen, waardoor uw interieur er weer fris uitziet.

Dashboard en deurpanelen reinigen

Het dashboard en de deurpanelen van uw auto zijn vaak de eerste dingen die opvallen als uw interieur vuil is. We zorgen ervoor dat elk oppervlak van uw dashboard en deurpanelen grondig wordt gereinigd en gepolijst.

Frisse geur na interieur reiniging

Niet alleen zorgt onze interieur reinigingsdienst ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet, maar ook dat deze weer fris ruikt. Onze reinigingsmiddelen bevatten geur neutraliserende middelen, waardoor eventuele vieze geuren verdwijnen. Na de reiniging zult u weer genieten van een aangename geur in uw auto.

Kies voor TB-Cleaning voor een professionele interieur reiniging

U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over onze producten, aanbiedingen en andere opties.