Glascoating in Nederland

Glascoating biedt een extra laag bescherming voor de lak van uw auto. De coating is duurzaam en beschermt uw auto tegen krassen, verkleuring en weersinvloeden. Het resultaat is een langdurige glans die uw auto er als nieuw uit laat zien.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van glascoating op auto’s van alle merken en modellen. Wij zorgen voor een zorgvuldige en professionele aanbrenging van de coating. Bij TB-Cleaning maken we gebruik van hoogwaardige materialen en technieken om ervoor te zorgen dat uw auto de best mogelijke bescherming krijgt.

Glascoatingspecialist

U bent op zoek naar een betrouwbare en ervaren glascoating specialist ? Zoek dan niet verder! Wij zijn de nummer één keuze voor glascoating diensten in Nederland en hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van deze coating op auto’s van alle soorten en maten.

Waarom uw auto voorzien van een Modesta Glascoating?

Het concept van lakverzegeling bestaat al jaren op basis van waxen en polymeren. Dit wordt gezien als de standaard voor lak bescherming en onderhoud.

Dat gaat nu veranderen met de nieuwste producten op het gebied van glascoating. Deze zijn ontwikkeld in Japen, waar deze coatings de nieuwe norm zijn op het gebied van lakverzegeling.

Na het uitvoerig testen en diverse onderzoeken is er een glascoating ontwikkeld met een unieke samenstelling.
Deze is niet alleen duurzaam, maar heeft een sterk beschermend karakter welke een ultieme spiegel-reflectie met zich mee brengt.

Product eigenschappen
– Beschermt tegen gebruikerssporen en wasstraatkrassen door de hardheid van de coating (9h)
– Beschermt tegen oxidatie
– Bescherm tegen dierlijke resten, boomsappen, zonlicht en zure regen
– De hoogst mogelijke spiegel-reflectie (glans)
– De producten hebben een zelfreinigende werking en houden de auto langer schoon
– Bestand tot temperaturen van 1300 graden (denk hierbij aan het eventuele inbranden van remstof op u velgen)
– Dankzij de uitzonderlijke slijtvastheid, een langdurirge bescherming
– De coating is daadwerkelijk meetbaar op de lak
– Een bewezen luchtweerstand verminderen